Webbinar

På AdRelevance strävar vi efter att vara i framkant när det gäller digital marknadsföring. Vår serie av webbinarer är en del av detta engagemang, där vi delar våra expertkunskaper och insikter inom SEO (Search Engine Optimization), SEM (Search Engine Marketing) och Paid Social (Annonsering i sociala medier). Dessa sessioner är utformade för att utrusta deltagarna med de verktyg och strategier som krävs för att lyckas i den digitala världen.

Varför ska man registrera sig till våra webbinarer?

  • Experter i branschen: Våra talare är ledande experter inom SEO, SEM och Paid Social, med flera års erfarenhet och framgångsrika resultat under bältet.
  • Senaste trenderna och teknikerna: Vi täcker de senaste trenderna, algoritmuppdateringarna och de mest effektiva teknikerna inom digital marknadsföring.
  • Interaktiv upplevelse: Våra webbinarer är inte bara föreläsningar; de inkluderar även Q&A-sessioner där du enkelt kan ställa dina frågor till våra experter.

För vem passar våra webbinar?

Våra webbinarer är öppna för alla som är intresserade av digital marknadsföring, oavsett om du är operativ eller beställare, nybörjare eller en erfaren. Många av våra webbinars kommer ha extra fokus på e-handel, eftersom det är vårt specialistområde. Vi välkomnar företagare, marknadsförare och övriga som är intresserade av våra ämnen.

Anmälan och tillgänglighet

Varje webbinar är unikt, och vi uppmuntrar intresserade att hålla sig uppdaterade på vår webbplats och via våra sociala mediekanaler för information om kommande sessioner. Anmälan är enkel, och i vissa fall kan du även få tillgång till inspelade sessioner om du inte kan närvara live.

Vårt mål

Vårt primära mål med dessa webbinarer är att transparent dela kunskap och främja lärande inom digital marknadsföring. Vi tror på kraften av att dela kunskap och utveckla marknaden tillsammans. Vi vill hjälpa företag att utveckla sin affär med hjälp av performance marketing.

Genom våra webbinarer på AdRelevance får du inte bara tillgång till värdefull information utan även möjlighet att ställa dina frågor till våra specialister. Registrera dig för våra kommande sessioner och ta ditt första steg mot att bli en mer kunnig beställare eller en mer effektiv digital marknadsförare!