Familjetapeter och AdRelevance

Samarbete i 4 år
376% ökad omsättning
278% ökad vinst

Ett framgångsrikt partnerskap

Familjetapeter, en ledande leverantör av kvalitativa tapeter från kända varumärken, har i samarbete med AdRelevance uppnått betydande tillväxtresultat.

“Samarbetet med AdRelevance har varit avgörande för vår position som nu Nordens största e-handlare inom tapet och färg. Stort engagemang och proffsigt agerande”

Martin Edsparr, VD, Familjetapeter

Sammanfattning

Det framgångsrika samarbetet mellan Familjetapeter och AdRelevance understryker vikten av nära samarbete, effektiva beslutsprocesser och kombinationen av expertis från båda sidor.

Genom ett tätt samarbete har AdRelevance hjälpt Familjetapeter att uppnå betydande tillväxtresultat genom strategisk rådgivning och verktyg som optimerar marknadsföringsinsatserna.

Lönsam tillväxt med tydliga mål:

Genom vårt samarbete med Familjetapeter har vi använt en flexibel budget och tydliga KPI:er. Detta har skapat stabilitet och möjliggjort för Familjetapeter att expandera och optimera sin marknadsföringsstrategi effektivt.

Optimering genom egenutvecklade verktyg:

Genom att använda AdRelevance’s specialutvecklade verktyg har vi optimerat Familjetapeters prestanda i Performance Max, Google Shopping och Meta Ads. Detta har resulterat i en skräddarsydd och effektiv marknadsföringsstrategi.

Internationell expansion och fördelaktiga klickpriser:

Som Google International Growth Partner har AdRelevance hjälpt Familjetapeter att effektivt ta steget ut på fler marknader. Vår position som Sveriges första live CSS-Partner har också gett Familjetapeter konkurrenskraftiga klickpriser på Google Shopping.

Proaktivt partnerskap och genomförande:

Vårt samarbete präglas av korta beslutsvägar och proaktiv dialog. Tillsammans med Familjetapeter har vi fokuserat på att vara ”Doers”, vilket har resulterat i att vi gemensamt har sett till att strategier och insatser genomförs framgångsrikt hela vägen.