Google Ads-specialist

Om tjänsten

Vi söker en driven person med erfarenhet av Google Ads som vill jobba på en professionell digital byrå i centrala Stockholm. Vi arbetar med datadriven marknadsföring på Google och Facebook och din uppgift kommer vara att hantera kunders Google Ads-annonsering hands-on.

AdRelevance är en prisbelönt byrå och har ett av Sveriges bästa rykten inom Google Ads. Hos oss kommer du möta ett glatt och fokuserat gäng som drivs av att leverera premiumresultat till våra kunder.

 

Vem är du?

Du bör ha minst 1 års erfarenhet av att arbeta hands-on med Google Ads. Du jobbar strukturerat och noggrant och är van vid att arbeta organiserat efter en tydlig process.

AdRelevance ställer höga krav på det vi levererar och vi söker dig som stimuleras av det och hela tiden vill utvecklas och strävar framåt. Vi arbetar nära våra kunder och då vi ofta ansvarar för en affärskritisk del av deras marknadsföring ser vi att du tycker om att hjälpa företag att nå sina mål.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:
Google Ads
Google Shopping
Merchant Center
YouTube Ads
Bing Ads
Remarketing

Meriterande med kunskaper inom:
Marketing automation
Konverteringsoptimering
Facebook Ads
SEO
Amazon

 

Att jobba på AdRelevance

AdRelevance består av ett sammansvetsat gäng med högt i tak och fin sammanhållning. Hos oss är det korta beslutsvägar, prestigelös stämning och mycket kunskapsdelning. Vi tror på personlig utveckling och frihet under ansvar. Hos oss får du skarpa och positiva kollegor i en miljö där du kan utvecklas och växa och där du värderas för dina prestationer.

Låter det intressant? 

Ansök

Tillbaka till listor

Tillbaka till jobbeskrivning