AdRelevance arbetsprocess

AI + IQ= fantastiska resultat

Vi arbetar AI-styrt där möjligheterna finns för att utnyttja den fulla kraften av maskininlärning och lägger ovanpå det strategisk intelligens, kunskap och erfarenhet.

Vi har en mycket framgångsrik datadriven arbetsprocess med finjusterande manuell handpåläggning och intelligens. Det ger våra kunder en konkurrensfördel och möjlighet till accelererad tillväxt inom KPI-target.

Redan nu och ännu mer i framtiden kommer det bli en tävling för att se vilka experter som har de bästa processerna för att maximera kraften av maskininlärning och samtidigt ha kontroll och arbeta smartare än konkurrenterna.

 

Rörlig budget ökar möjligheten för accelererad tillväxt

Digital marknadsföring behöver tydliga targets för att kunna vara framgångsrik. Så länge man ligger inom target och klarar av att på ett professionellt sätt hantera all försäljning som genereras är det oftast rätt strategi att trycka på utan att ha en fast månadsbudget som bromsar.

Exempel på KPI:er kan vara Cost of Sale, Life-Time-Value och ROAS. KPI-targets baseras på kundens affärsdata och marginaler.